Politiek Beleidsplan

De politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn Eindhoven is in 2004 opgericht vanuit de landelijke partij die in 2002 vanuit het niets met 26 zetels in de Tweede Kamer kwam.
Maar ...wat doen en willen  wij in Eindhoven? (Lees verder)

Fractieleden
Lijst Pim Fortuyn

Rudy Reker
Rudy Reker
Fractievoorzitter


Tjerk Langman
Raadslid


Petra Strijbos-Nijs
Commissielid


Mari Nijs
Commissielid

6. Dennis Klein Web
Dennis Klein
Commissielid 
Jonge Fortuynisten


Reker-Lilian Wiebers
Fractiemedewerkster 


Carlo van Remortel
Voorzitter
Jonge Fortuynisten  

The legacy of Pim

Column

Nederland verkeert in een zéér grote identiteitscrisis en vecht voor het behoud van haar cultuur en erfgoed. Deze identiteitscrisis is vreemd genoeg tevens de aanzet tot het herkennen en erkennen van de eigen identiteit, want de trots voor de eigen roots groeit met de dag. In een zoekende maatschappij, versplinterd tot op het bot, en door de eigen overheid aangevallen op haar cultuur en geschiedenis, zoekt men naar een verbindende factor die het saamhorigheidsgevoel herkent en versterkt. Pim Fortuyn was zo'n verbindende factor in een tijd waarin de eerste signalen van het verraad aan de Nederlandse en Europese bevolking zich begon af te tekenen.

Vrijheid van meningsuiting of een teken van zwakte?

 

Eindhoven, 17 februari 2012
Door: Charles Stroek
De omstreden shariageleerde en fundamentalist Haitham al-Haddad heeft toch deelgenomen aan een debat over de islam in Amsterdam. Op de televisie zag ik dat deze man, die qua denkwijze in de middeleeuwen is blijven steken, weigerde een vrouw een hand te geven en daarbij wilde hij ook niet dat een ongesluierde vrouw hem vragen stelde. Wat een zieke minachting voor vrouwen en een uiting van een achtergebleven cultuur.

Europese verkiezingenColumn Zondagsnieuws 31 mei 2009

Wat zijn wij weer blij. Op 4 juni mogen de inwoners van 27 Europese landen weer naar de stembus om hun stem uit te brengen. Europese landen zeg ik, dus Turkije zit daar niet bij. Dat moeten wij ook zo houden. Wat dat betreft is de LPF het roerend eens met de PVV van Geert Wilders. Als Nederlanders mogen stemmen voor Europa, is het niet vreemd dat wij het Nederlands belang voorop stellen.

Wie is hier dom?


Eindhovens Dagblad-blogger Jos Kessels mist het punt

Is dat domheid of een bewuste keuze? Met dank aan Paul Verhaegh vanLiberaal Eindhoven Eindhoven, 14 oktober 2009
In zijn blog op de site van het Eindhovens Dagblad (ED) van 9 oktober jl. neemt ED-blogger Jos Kessels het kamerlid Sietze Fritsma (PVV) op de korrel. Het gaat Jos Kessels om het verzoek van de PVV aan de regering om onderzoek te doen naar kosten van immigranten. ‘Als ik Sietse Fritsma van de PVV hoor, dan zou je ook een website kunnen beginnen, die ‘wat kost een domoor?’ heet. Eerder begon hij een site waar de mensen kunnen reageren op wat volgens hen de immigratie allemaal kost. Het gaat Fritsma niet om wat Antillianen of Surinamers kosten, maar alleen om het prijskaartje van moslims’, schrijft Kessels. Verder noemt Kessels de PVV ‘extremistisch, leugenachtig en manipulerend’ en stelt dat deze partij alle problemen en ontwikkelingen herleidt tot slechts één oorzaak: de islam. De PVV zaait angst, aldus Kessels en waant zich superieur, ‘net als de nazi’s’. Hij besluit met de woorden: Zo’n Fritsma is dommer en gevaarlijker dan de islam hier ooit kan worden.’

Tipgeld

Column ZondagsNieuws 8 maart 2009
Al te lang wordt Eindhoven en daarbij ook de regio Zuid-Oost Brabant overspoeld met gewapende geweldsdelicten en gewelddadige roofovervallen. Afgezien van de financiële schade, is de impact voor de slachtoffers enorm. Daarbij spreek ik uit eigen ervaring. Dat deze geweldsdelicten moeten stoppen zal ieder weldenkend mens kunnen onderschrijven.

Deel deze pagina