Lijst Pim Fortuyn
Eindhoven

Wie zijn wij en...wat willen
 wij in Eindhoven

(Lees verder...)

Fractieleden
Lijst Pim Fortuyn

Rudy Reker
Rudy Reker
Fractievoorzitter

Lilian Reker
Reker-Lilian Wiebers
Fractiemedewerkster
Commissielid

Tjerk Langman
Tjerk Langman
Commissielid

Mari Nijs
Mari Nijs
Commissielid


Dennis Klein
Jonge Fortuynisten
_______________

Kandidaten 21 maart 2018


1. Rudy Reker2. Tjerk Langman3. Petra Strijbos4. Mari Nijs5. Joyce Kilwinger6. Dennis Klein7. Tiny Oosterbosch8. Roy Wijgerse9. Lilian Reker-Wiebers10. Daniëlle Vlemmix11. Fred Salari12. Charles Stroek13. Maréchal Desmet14. Alex Versteegh15. Jos Kouwenberg16. Mr. Paul Verhaegh

Vrijheid van meningsuiting of een teken van zwakte?

 

Eindhoven, 17 februari 2012
Door: Charles Stroek
De omstreden shariageleerde en fundamentalist Haitham al-Haddad heeft toch deelgenomen aan een debat over de islam in Amsterdam. Op de televisie zag ik dat deze man, die qua denkwijze in de middeleeuwen is blijven steken, weigerde een vrouw een hand te geven en daarbij wilde hij ook niet dat een ongesluierde vrouw hem vragen stelde. Wat een zieke minachting voor vrouwen en een uiting van een achtergebleven cultuur.

Wie is hier dom?


Eindhovens Dagblad-blogger Jos Kessels mist het punt

Is dat domheid of een bewuste keuze? Met dank aan Paul Verhaegh vanLiberaal Eindhoven Eindhoven, 14 oktober 2009
In zijn blog op de site van het Eindhovens Dagblad (ED) van 9 oktober jl. neemt ED-blogger Jos Kessels het kamerlid Sietze Fritsma (PVV) op de korrel. Het gaat Jos Kessels om het verzoek van de PVV aan de regering om onderzoek te doen naar kosten van immigranten. ‘Als ik Sietse Fritsma van de PVV hoor, dan zou je ook een website kunnen beginnen, die ‘wat kost een domoor?’ heet. Eerder begon hij een site waar de mensen kunnen reageren op wat volgens hen de immigratie allemaal kost. Het gaat Fritsma niet om wat Antillianen of Surinamers kosten, maar alleen om het prijskaartje van moslims’, schrijft Kessels. Verder noemt Kessels de PVV ‘extremistisch, leugenachtig en manipulerend’ en stelt dat deze partij alle problemen en ontwikkelingen herleidt tot slechts één oorzaak: de islam. De PVV zaait angst, aldus Kessels en waant zich superieur, ‘net als de nazi’s’. Hij besluit met de woorden: Zo’n Fritsma is dommer en gevaarlijker dan de islam hier ooit kan worden.’

Tipgeld

Column ZondagsNieuws 8 maart 2009
Al te lang wordt Eindhoven en daarbij ook de regio Zuid-Oost Brabant overspoeld met gewapende geweldsdelicten en gewelddadige roofovervallen. Afgezien van de financiële schade, is de impact voor de slachtoffers enorm. Daarbij spreek ik uit eigen ervaring. Dat deze geweldsdelicten moeten stoppen zal ieder weldenkend mens kunnen onderschrijven.

Europese verkiezingenColumn Zondagsnieuws 31 mei 2009

Wat zijn wij weer blij. Op 4 juni mogen de inwoners van 27 Europese landen weer naar de stembus om hun stem uit te brengen. Europese landen zeg ik, dus Turkije zit daar niet bij. Dat moeten wij ook zo houden. Wat dat betreft is de LPF het roerend eens met de PVV van Geert Wilders. Als Nederlanders mogen stemmen voor Europa, is het niet vreemd dat wij het Nederlands belang voorop stellen.

Veiligheid en Leefbaarheid

Column ZondagsNieuws 1 januari 2009 Dat zijn twee namen die voor de Lijst Pim Fortuyn onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Daarom is het des te opmerkelijker dat bewoners en ondernemers uit Blixembosch al vanaf 2002 de Politie en het Stadsbestuur hebben moeten bestoken met telefoontjes en brieven aangaande overlast van (criminaliserende) hangjongeren. Ruim zes jaar heeft de politie en de politiek deze bewoners in deze prachtige nieuwe stadswijk niet serieus genomen en dat is uitermate verwerpelijk.