Lijst Pim Fortuyn
Eindhoven

Wie zijn wij en...wat willen
 wij in Eindhoven

(Lees verder...)

Fractieleden
Lijst Pim Fortuyn

Rudy Reker
Rudy Reker
Fractievoorzitter


Tjerk Langman
Raadslid


Petra Strijbos-Nijs
Commissielid


Mari Nijs
Commissielid

6. Dennis Klein Web
Dennis Klein
Commissielid 
Jonge Fortuynisten


Reker-Lilian Wiebers
Fractiemedewerkster 


Carlo van Remortel
Voorzitter
Jonge Fortuynisten  

Wie zijn wij en wat willen wij voor Eindhoven betekenen

Welkom op de site van onze politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn Eindhoven, afgekort LPF. De LPF is een lokale partij die anders dan de lokale fracties van de landelijke partijen een geheel eigen koers kan varen. Een koers die voor een belangrijk deel wordt uitgezet aan de hand van reacties van de inwoners van onze stad. Samenwerken met en er zijn voor de inwoners van Eindhoven is onze hoofddoelstelling. Bij ons staat daarom het partijbelang niet voorop. Het gedachtegoed van wijlen Pim Fortuyn vormt veelal de basis voor onze politieke overwegingen, standpunten en besluitvorming. Daarbij zijn wij een  partij met een brede maatschappelijke belangstelling en dus geen one issue partij. Dankzij ons uitgebreide netwerk hebben wij ingangen in politiek Den Bosch en Den Haag.

Niet alleen landelijk maar ook lokaal zien we dat de kloof tussen politiek en burgers niet kleiner is geworden. Er worden maar al te vaak beslissingen genomen waarbij burgers nauwelijks of niet zijn gekend. Dat moet en kan veranderen, vinden wij. Daarbij komt dat de gemeente Eindhoven haar huishoudboekje niet op orde heeft. We zien nu een bijna verdampt weerstandsvermogen (reserve) en een miljoenen tekort. Als LPF hebben wij daar twaalf jaar op een rij voor gewaarschuwd maar eerst nu krijgen we, zij het schoorvoetend, gelijk.

Door het denken op het formaat postzegel dreigt de mobiliteit van Eindhoven vast te lopen. Als wij een stad met allure willen worden die tevens goed bereikbaar blijft voor gemotoriseerd verkeer zal er een blauwdruk moeten komen van de gehele stad. Daarbij zullen durf en creativiteit hand in hand dienen te gaan en wat afkijken daarover bij andere grote steden kan helpen. Wij als LPF hebben nu al verbetervoorstellen hiervoor, lees ons verkiezingsprogramma 2018-2022 maar.

Via deze link (binnenkort beschikbaar) komt u op de pagina waarop ons verkiezingsprogramma 2018 - 2022 te lezen is. Wilt u dat Eindhoven een andere koers gaat varen met niet meer een links college, ga dan op 21 maart 2018 massaal naar de stembus. Breng uw stem uit op de Lijst Pim Fortuyn Eindhoven (verwar dit niet met Leefbaar Eindhoven) om te zorgen dat het politieke roer omgaat en Eindhoven weer een stad wordt waar de inwoners worden gehoord en hun belastinggeld zorgvuldig en goed wordt besteed.

Via deze website kunt u zich ook aanmelden als lid van de LPF, dan kunt u ook binnen onze partij uw stem laten gelden.

Charles Stroek,
voorzitter Lijst Pim Fortuyn Eindhoven.

18 september 2017

 

 

Gravatar
Marc van poppel
Pim
Vind het nog steeds heel jammer dat Pim niet meer onder ons is ik blijf het zeggen als hij niet was vermoord dan had NL er nu heel anders bij gestaan dan nu onder het regiem van Rutten onze ja knikker op alles pffff hopelijk worden jullie een grote partij zodat jullie in Den Haag grote ogen kunnen zetten!! Succes met de partij maak NL weer van ons aub!! Grt Marc
Laat reactieformulier zien

Deel deze pagina