Politiek Beleidsplan

De politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn Eindhoven is in 2004 opgericht vanuit de landelijke partij die in 2002 vanuit het niets met 26 zetels in de Tweede Kamer kwam.
Maar ...wat doen en willen  wij in Eindhoven? (Lees verder)

Fractieleden
Lijst Pim Fortuyn

Rudy Reker
Rudy Reker
Fractievoorzitter


Tjerk Langman
Raadslid


Petra Strijbos-Nijs
Commissielid


Mari Nijs
Commissielid

6. Dennis Klein Web
Dennis Klein
Commissielid 
Jonge Fortuynisten


Reker-Lilian Wiebers
Fractiemedewerkster 


Carlo van Remortel
Voorzitter
Jonge Fortuynisten  

Deze beloning ligt nu voor u klaar

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Uw lidmaatschap belonen wij met een originele herdenkingsvlag

Eindhoven, maart 2019

Geachte leden en donateurs,

Veel Nederlandse politici en landgenoten hebben niets geleerd van het demoniseren met fatale afloop van Pim Fortuyn. Dat blijkt uit de bedreigingen die Geert Wilders al vele jaren en ook nu Thierry Baudet van Forum Voor Democratie over zich heen krijgen. Dat dit onacceptabel is en moet stoppen, is in het belang van de democratische waarden in Nederland.

Wij als bestuur en fractie van de Lijst Pim Fortuyn Eindhoven hebben in samenwerking met een sponsor daarom besloten om elk betalend lid van de LPF een herdenkingsvlag (verkoopwaarde
€ 19,50) cadeau te doen. Deze vlag zal een dezer dagen aan alle al betalende leden en donateurs worden toegestuurd.

Wij hopen dat u deze herdenkingsvlag elk jaar op 6 mei, de dag waarop Pim Fortuyn werd vermoord, buiten hangt of op een andere wijze zichtbaar plaatst.
 
Tegelijkertijd hopen wij door deze actie ons ledenaantal uit te breiden. Elk nieuw lid van de Lijst Pim Fortuyn of van de Jonge Fortuynisten zal namelijk deze vlag (150x 92) gratis ontvangen. Bent u nog geen betalend lid, meldt u zich dan nu via onze website aan. Mocht u mensen kennen die lid willen worden, verwijs hen dan naar onze website www.lijstpimfortuyn.nl 

Uw steun om de ideeën van Pim Fortuyn landelijk gestalte te blijven geven en een vuist te maken tegen het demoniseren is zeker nu hard nodig.

Namens bestuur en fractie,

Charles Stroek, voorzitter bestuur
Rudy Reker, fractievoorzitter

Laat reactieformulier zien