Politiek Beleidsplan

De politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn Eindhoven is in 2004 opgericht vanuit de landelijke partij die in 2002 vanuit het niets met 26 zetels in de Tweede Kamer kwam.
Maar ...wat doen en willen  wij in Eindhoven? (Lees verder)

Fractieleden Lijst Pim Fortuyn

Rudy Reker
Fractievoorzitter

 
Reker-Lilian Wiebers
Fractiemedewerkster 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Damian Dassen
Commissielid Lijst Pim Fortuyn.
Bestuurslid
Jonge Fortuynisten

  


Tom van den Boomen
Commissielid

     Jonge Fortuynisten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Stef Kleine Staarman
Voorzitter
Jonge Fortuynisten 

 

 

 

 

 

 

 

 
Timo Hoogerwaard
Secretaris
Jonge Fortuynisten

 

 

Tjerk Langman stopt als raadslid

GEEN KANDIDAAT-RAADSLID VOOR DE KOMENDE GEMEENTERAADSVERKIEZINGEN.

Zo begint Tjerk Langman zijn brief die hij na de Algemene Ledenvergadering via social media bekend heeft gemaakt.
 
"Na 12 jaar politiek actief te zijn geweest voor de Lijst Pim Fortuyn Eindhoven is het tijd om afscheid te nemen. Twee termijnen als commissielid en één termijn als raadslid mocht ik opkomen voor de belangen van de inwoners van onze stad en dat was een grote eer. Toch kijk ik ook met gemengde gevoelens terug naar mijn termijn als raadslid. In die 4 jaar is er een ware heksenjacht gevoerd op mijn persoon. Burgemeester Jorritsma vond het nodig om volledig ten onrechte een integriteitsonderzoek tegen mij te starten n.a.v. de uit de hand gelopen demonstratie van Kick Out Zwarte Piet in 2018. Ik kan wel zeggen dat ik toen een half jaar compleet door het slijk ben gehaald. Achteraf bleek dat dit werd gedaan om de aandacht af te leiden van het falen van de burgemeester zelf, want die had cruciale fouten gemaakt rondom de demonstratie van KOZP. Ook kregen wij als LPF fractie, wederom in opdracht van de burgemeester, een motie van fatsoen aan de broek, omdat we een onschuldige spotprent van hem op social media hadden geplaatst. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Er is veel vuil spel gespeeld binnen de muren van het stadhuis om mij en de rest van de LPF fractie monddood te maken en te beschadigen. De enige conclusie die we kunnen trekken is dat ze hebben gefaald.
 
Maar er waren zeker ook veel positieve momenten en ik heb ook vanuit de oppositie veel dingen kunnen realiseren voor de stad. En daar ben ik trots op. Het belangrijkste en meest eervolle wat ik heb bereikt is de realisatie van het monument Herculesramp. Dat ik dat heb kunnen doen voor de nabestaanden, de betrokken hulpverleners en de inwoners van Eindhoven stemt mij gelukkig. Ook de reis die ik namens de gemeenteraad heb mogen maken naar Bayeux in het kader van 75 jaar bevrijding draag ik mee als een waardevolle en onvergetelijke herinnering.
 
Het is nog een paar maanden tot de gemeenteraadsverkiezingen. Tot die tijd zal ik mij nog voor de volle 100% inzetten voor de inwoners en ondernemers van onze stad.
Ik ben grote dank verschuldigd aan onze LPF fractie en in het bijzonder aan onze fractievoorzitter Rudy Reker. Hij heeft mij in 2010 bij de partij gehaald en de fijne kneepjes van het politieke ambt bijgebracht. We hebben met elkaar menige storm doorstaan. En hoe sterk de tegenwind ook was, we zijn elkaar blijven steunen. Dat maakt dat de LPF een ijzersterk team is en ik wens ze alle succes toe.
 
Nu ga ik mij oriënteren op de nabije toekomst. Hoe die er precies uit gaat zien weet ik nog niet, maar er zal vast en zeker een mooie uitdaging op mijn pad komen."
 
Tjerk Langman