Politiek Beleidsplan

De politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn Eindhoven is in 2004 opgericht vanuit de landelijke partij die in 2002 vanuit het niets met 26 zetels in de Tweede Kamer kwam.
Maar ...wat doen en willen  wij in Eindhoven? (Lees verder)

Fractieleden Lijst Pim Fortuyn

Rudy Reker
Fractievoorzitter

 
Reker-Lilian Wiebers
Fractiemedewerkster 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Damian Dassen
Commissielid Lijst Pim Fortuyn.
Bestuurslid
Jonge Fortuynisten

Jonge Fortuynisten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Stef Kleine Staarman
Voorzitter
Jonge Fortuynisten 

 

 

 

 

 

 

 

 
Timo Hoogerwaard
Secretaris
Jonge Fortuynisten

 

 

(Rampzalig) Masterplan Mobiliteit 2050

(Rampzalig) Masterplan Mobiliteit 2050

Een leuke naam zegt niet altijd alles over de inhoud. Zo ook met dit voor Eindhoven rampzalig Masterplan. Waarbij de mens centraal staat, durft het college hier nog bij te schrijven. Maar als wij inzoomen op dit Raadsvoorstel blijft er niets over waar u en wij ons over kunnen verheugen, integendeel zelfs. Voor alle Eindhovense inwoners, bedrijven, ondernemingen groot, klein, alsook het MKB zal dit plan een ongekend rampenscenario betekenen.

Niet alleen uw medewerkers moeten een ander middel van vervoer kiezen om op het werk te verschijnen, ook zal uw klandizie achteruit lopen, omdat de bereikbaarheid en het verblijf in onze stad ernstig is gestoord. Tegelijkertijd zal vanaf 2030, of eerder als het aan sommige raadsleden ligt, bedrijven verplicht elektrisch moeten gaan rijden. Of verhuizen naar… ?

Ondanks de vele tienduizenden woningen, met een ongekende lage – of zelfs zonder parkeernorm (!) – waarvan ook vele zonder schuurtje, die Eindhoven de komende decennia gaat bijbouwen, gaan er nog vele duizenden bestaande parkeerplaatsen verdwijnen. Wat dat betekend is nog niet tot alle inwoners doorgedrongen. Dat komt nog wel als u per week meer aan parkeergeld kwijt bent dan aan brandstof. Tenminste als u in staat bent geweest om uw auto te behouden.

Fietsen kun je soms nog in de gang of op de slaapkamer kwijt. Maar met auto’s, zowel elektrisch als op fossiele brandstoffen rest u maar één mogelijkheid. Uw auto verkopen! U pakt het OV, de fiets, of u gaat lopen. Of probeer deze buiten de Ring of onze gemeente te stallen.

Rudy Reker