Politiek Beleidsplan

De politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn Eindhoven is in 2004 opgericht vanuit de landelijke partij die in 2002 vanuit het niets met 26 zetels in de Tweede Kamer kwam.
Maar ...wat doen en willen  wij in Eindhoven? (Lees verder)

Fractieleden
Lijst Pim Fortuyn

Rudy Reker
Rudy Reker
Fractievoorzitter


Tjerk Langman
Raadslid


Petra Strijbos-Nijs
Commissielid


Mari Nijs
Commissielid

6. Dennis Klein Web
Dennis Klein
Commissielid 
Jonge Fortuynisten


Reker-Lilian Wiebers
Fractiemedewerkster 


Carlo van Remortel
Voorzitter
Jonge Fortuynisten  

Eindhovens Dagblad: Living Library is geen geldverspilling

  31 jan 2008, 02:53 -
EINDHOVEN - De Openbare Bibliotheek Eindhoven verspilt geen gemeenschapsgeld met het project Living Library. Dat antwoordt het Eindhovense college van B en W op raadsvragen van de LPF-fractie. Zolang de bibliotheek zich houdt aan afspraken met de gemeente krijgt ze subsidie, legt het college uit.

Jaarlijks is dat 5,5 ton. Daarmee staat het de instelling vrij om projecten zoals Living Library te financieren. In dit project stellen mensen hun eigen inhoudsopgave op, op basis waarvan ze elkaar kunnen 'lenen' voor een ontmoeting en het delen van kennis en ervaringen. Iemand die veel weet van een bepaald onderwerp, kan zo als een 'levend boek' geraadpleegd worden. De LPF vindt dat dit project niet past in het subsidiebeleid en stelde daar raadsvragen over. Het college is echter van mening dat het concept Living Library past binnen de afspraken tussen de bibliotheek en de gemeente. http://www.ed.nl/eindhovenstad/2561446/Living-Library-is-geen-geldverspilling.ece   
Eindhovens Dagblad 31 januari 2008

Laat reactieformulier zien

Deel deze pagina