Politiek Beleidsplan

De politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn Eindhoven is in 2004 opgericht vanuit de landelijke partij die in 2002 vanuit het niets met 26 zetels in de Tweede Kamer kwam.
Maar ...wat doen en willen  wij in Eindhoven? (Lees verder)

Fractieleden
Lijst Pim Fortuyn

Rudy Reker
Rudy Reker
Fractievoorzitter


Tjerk Langman
Raadslid


Petra Strijbos-Nijs
Commissielid


Mari Nijs
Commissielid

6. Dennis Klein Web
Dennis Klein
Commissielid 
Jonge Fortuynisten


Reker-Lilian Wiebers
Fractiemedewerkster 


Carlo van Remortel
Voorzitter
Jonge Fortuynisten  

Eindhovens Dagblad: LPF Eindhoven wil doorstart partij

EINDHOVEN - De LPF-afdeling in Eindhoven heeft maandag, samen met die van Spijkenisse, opgeroepen tot een doorstart van de partij. Zaterdag werd op de landelijke ledenvergadering bekend dat het doek voor de LPF zo goed als zeker valt. Over vier weken wordt hierover op een nieuwe ledenvergadering de definitieve beslissing genomen. De LPF-afdelingen in Spijkenisse en Eindhoven riepen de leden maandag op hun websites op voor een doorstart te stemmen. ,,De LPF ligt weliswaar aan de beademing, maar het Lijst Pim Fortuynhart klopt nog steeds'', meldt de site van de LPF in Spijkenisse.

De partij, die onder Lijst 5 Fortuyn meedeed aan de parlementsverkiezingen in november, was landelijk al van het politieke toneel verdwenen. In vijf gemeenten, namelijk Westland, Spijkenisse, Duiven, Den Haag en Eindhoven heeft de partij nog een vertegenwoordiging in de gemeenteraad. Website Eindhovens Dagblad [link]
http://www.eindhovensdagblad.nl/edbinnenland/article1676460.ece 23-7-07 Eindhovens Dagblad

Laat reactieformulier zien