Politiek Beleidsplan

De politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn Eindhoven is in 2004 opgericht vanuit de landelijke partij die in 2002 vanuit het niets met 26 zetels in de Tweede Kamer kwam.
Maar ...wat doen en willen  wij in Eindhoven? (Lees verder)

Fractieleden
Lijst Pim Fortuyn

Rudy Reker
Rudy Reker
Fractievoorzitter


Tjerk Langman
Raadslid


Petra Strijbos-Nijs
Commissielid


Mari Nijs
Commissielid

6. Dennis Klein Web
Dennis Klein
Commissielid 
Jonge Fortuynisten


Reker-Lilian Wiebers
Fractiemedewerkster 


Carlo van Remortel
Voorzitter
Jonge Fortuynisten  

Eindhovens Dagblad: LPF ontstemd over weigeren illegalenlijst

EINDHOVEN - De LPF-fractie in Eindhoven vindt het onacceptabel dat het college van B en W weigert lijsten van illegalen door te geven aan het ministerie van Justitie. ‘Wie hier illegaal verblijft, hoort gewoon te vertrekken’, stelt LPF-fractievoorzitter R. Reker in raadsvragen aan het college. De LPF-voorman reageert hiermee op uitspraken van Eindhovens wethouder Don in onder meer deze krant. Hij zei dat Eindhoven pas namen van illegalen wil doorgeven als er een fatsoenlijk uitzettingsbeleid is. Volgens Don is daarvan nu geen sprake.

De LPF stelt dat als iedere gemeente reageert zoals Eindhoven nu doet, ‘dit land een onbestuurlijke chaos wordt’. De fractie vreest bovendien dat het standpunt van Eindhoven nog meer illegalen die nu elders in Nederland verblijven ertoe zal bewegen hierheen te komen. De eenmansfractie in de gemeenteraad wil weten hoeveel illegalen er in Eindhoven wonen en hoeveel van hen een crimineel verleden hebben. Ook wil de fractie weten hoeveel geld de gemeente jaarlijks kwijt is aan voorzieningen voor uitgeprocedeerde asielzoekers en illegalen. Eindhovens Dagblad, 3 juli 2007 [link]
http://www.eindhovensdagblad.nl/eindhovenstad/article1600339.ece
3-7-07 Eindhovens Dagblad

Laat reactieformulier zien