Politiek Beleidsplan

De politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn Eindhoven is in 2004 opgericht vanuit de landelijke partij die in 2002 vanuit het niets met 26 zetels in de Tweede Kamer kwam.
Maar ...wat doen en willen  wij in Eindhoven? (Lees verder)

Fractieleden Lijst Pim Fortuyn

Rudy Reker
Fractievoorzitter

 
Reker-Lilian Wiebers
Fractiemedewerkster 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Damian Dassen
Commissielid Lijst Pim Fortuyn.
Bestuurslid
Jonge Fortuynisten

  


Tom van den Boomen
Commissielid

     Jonge Fortuynisten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Stef Kleine Staarman
Voorzitter
Jonge Fortuynisten 

 

 

 

 

 

 

 

 
Timo Hoogerwaard
Secretaris
Jonge Fortuynisten

 

 

De maat is vol!


Raadsvragen: De maat is vol, steun onze ondernemers!
 
Geacht college,
 
Steeds meer niet-essentiële winkels zijn van plan om a.s. zaterdag de deuren te openen, ook als het kabinet vrijdag besluit om de huidige lockdown te verlengen. De LPF staat vierkant achter onze ondernemers. Ze worden door het kabinet in een wurggreep gehouden, hebben geen inkomsten en zien hun spaarcenten verdampen. Ondertussen zien ze met lede ogen aan hoe hun klanten lekker gaan shoppen en eten in de buurlanden omdat ze daar een soepeler en meer humaan coronabeleid hebben. Dit moet stoppen! Want ook het publiek wil weer normaal kunnen winkelen, naar de kapper en de film, sporten en uit eten gaan. Daarom hebben wij de volgende vragen voor u?
 
1. Heeft u begrip voor het besluit van de ondernemers van de niet-essentiële sector als ze zaterdag hun deuren openen ook als de lockdown vrijdag wordt verlengd?

2. Wij vragen u om coulance te tonen en niet te handhaven als de niet-essentiële sector hun deuren opent. Het is voor hun ook een vorm van protest. Bent u bereid om aan deze oproep te voldoen? Zo nee, waarom niet?

3. Bent u bereid om net als andere gemeenten, nog voor de volgende persconferentie het kabinet op te roepen om de niet-essentiële sector z.s.m. te openen en met een perspectief te komen voor deze ondernemers?
 
I.v.m. de urgentie vragen wij u om deze raadsvragen nog deze week te beantwoorden. 
 
 
Lijst Pim Fortuyn Eindhoven
Tjerk Langman, raadslid